Съорганизатори

CIOFF-България и Асоциацията за български музикално-танцов фолклор ви канят да се включите в проекта за ознаменуване делото на титаните - лагер и работен семинар. Промо пакетна цена при регистрация до 28 Януари 2018!
CIOFF-България ви кани да участвате в проекта Титаните на българския танц! Членовете на ЦИОФФ се ползват с преференциални пакетни цени както за 8-дневния лагер , така и за тридневния семинар.. Очакваме ви! Бланка за регистрация ОТ ТУК!
От името на АБМТФ и от мое име ви каним да участвате в проекта Титаните на българския танц! Членовете на АБМТФ се ползват с преференциални цени както за 8-дневния лагер , така и за тридневния семинар.. Очакваме ви! Бланка за регистрация ОТ ТУК!

Незабравимите танци на титаните

ВИДЕО ЗА ТАНЦИТЕ НА ДИКОВА

ВИДЕО ЗА ТАНЦИТЕ НА ДИКОВА

Онтология Дифон (d1f0n.com) - незабравимите танци на Маргарита Дикова.

ВИДОЕ ЗА ТАНЦИТЕ НА ПРОФ. ДЖЕНЕВ

ВИДОЕ ЗА ТАНЦИТЕ НА ПРОФ. ДЖЕНЕВ

Онтология Дифон (d1f0n.com) - незабравимите танци на професор Кирил Дженев.

ВИДЕО ЗА ТАНЦИТЕ НА К. ХАРАЛАМПИЕВ

ВИДЕО ЗА ТАНЦИТЕ НА К. ХАРАЛАМПИЕВ

Онтология Дифон (d1f0n.com) - незабравимите танци на Кирил Харалампиев.

ВИДЕО ЗА ТАНЦИТЕ НА М. КУТЕВ

ВИДЕО ЗА ТАНЦИТЕ НА М. КУТЕВ

Онтология Дифон (d1f0n.com) - незабравимите танци на Методи Кутев.

ВИДЕО ЗА ТАНЦИТЕ НА Д. ДИМИТРОВ

ВИДЕО ЗА ТАНЦИТЕ НА Д. ДИМИТРОВ

Онтология Дифон (d1f0n.com) - незабравимите танци на Димитър Димитров-Палаврата.

ВИДЕО ЗА ТАНЦИТЕ НА АКАД. ИВАН ТОДОРОВ

ВИДЕО ЗА ТАНЦИТЕ НА АКАД. ИВАН ТОДОРОВ

Онтология Дифон (d1f0n.com) - незабравимите танци на акад. Иван Тодоров.

Гост-лектори и водещи

Гост-лекторите ще изнесът пленарни доклади на работния семинар и ще демонстрират танците на своите учители.
Млади хореографи и изследователи на фолклорния танц ще участват в постер-сесиите.

За организаторите

ЦИОФФ-България

Международен съвет на организаторите на фестивали за фолклор и традиционни изкуства CIOFF® - Асоцииран член на ЮНЕСКО, национална секция за България

Адрес: гр. София, 1463 пл. „България” № 1 Национален Дворец на Културата Административна сграда ПРОНО, ет. 14, офис 12-17 Eлектронна поща: info@cioff-bulgaria.com Официална страница на CIOFF® България в интернет: www.cioff-bulgaria.com

Емил Павлов, председател

АБМТФ

АБМТФ е институция, създадена от д-р Мария Дражева през 1997 г. Асоциацията отбеляза своята 20-годишна история с видео-филм и нов проект, в който ви кани да участвате - Титаните на български танц...

Д-р Дражева израства от артист-балетист в професионалния ансамбъл Варна до хореограф-педагог, изследовател на фолклорния танц и арт мениджър. Мария е бакалавър, магистър и доктор в областта на музикалното и танцово изкуство. Нейните възпитаници разпространяват българския фолклорен танц както у нас, така и по света.

ЦИОФФ

  • 00359 2/ 963 4178
  • София, 1463 пл. „България” № 1
  • info@cioff-bulgaria.com.

АБМТФ

  •   +359 888 90 88 59
  •   P.O. Box 66, Варна 9000
  •   folkxplorer@gmail.com.

Десетилетия в служба на фолклора

200
Членове
17
Спонсори
312
Прояви
8000
Участници
Мария Дражева започва да танцува на 5 год. възраст в балетната школа на Операта във Варна, едновременно с това започва и изучаването на народни танци при хореографа Деню Карденев. Повлияна от харизмата на на г-н Караденев, тя се посвещава на фолклорния танц. И така - до днес! За това в АБМТФ се оделя такова голямо внимание на най-малките... Вижте пакетните цени за тяхното уастие в лагера... за деца до 7 г.от тук. и за деца до 4-ти клас - от тук.
Най-малките

Най-малките

До 4-ти клас
По време на лагер-школата Фолклорното танцово студио "Орсе" на АБМТФ ще е домакин на гостуващите средношколски фолклорни състави. Заедно ще изучават танцовите образци от учениците на титаните и ще поставят Вликденски концерт спектакъл за варненци. Присъединете се към Орсетата и танцувайте заедно ... Пакетните цени за участие на групи ще видите от тук.
До 8-клас

До 8-клас

Да станем танцьори!
Очакваме представители на специализираните училища в България, както и от българските училища по света, да се включат във Великденската лагер-школа - и учащи, и хореограф-педагози! Много са чужденците, които се прехласват пред чудесата на българските фоклорни танци. Тях ще посрещнем с традиционното ни гостоприемство. Пакетните цени за участие - от тук.. А за семинара - от тук.
От 9-ти клас и възрастни

От 9-ти клас и възрастни

Професионали

За контакти

Ако желаете повече информация или имате специфични изисквания за хранене и/или настаняване
Моля, пишете ни...